Nufnang Ads

Wednesday, October 27, 2010

Boboy & the geng datang homestay

Jumaat lalu boboy & gengnya datang menginap di homestay KucingUtara...
Boboy ni besar saiznya serta "macho" dan rasanya dia ni baka siamese tapi gengnya pula persian ...semuanya comel-comel belaka...

Semalam dah pun check out....
                                        Boboy ...lepak di homestay
                                Adik "angkat" boboy ni unik sebab matanya dua warna(blue & yellow)
                                          Mimi......Best friend Boboy

Homestay kucing ini ,sebenarnya macam pusat jagaan/asuhan kanak-kanak sebab kita perlu beri makan, minum ,jaga kebersihannya,belaian serta bermain dengan mereka.....
Lebih kurang sama dengan mengasuh ...cuma tak perlu tukar diapers tapi kena buang "poo"nya secara live...

8 comments:

POSH76 said...

I masih tak percaya boarding cat...I lebih rela dia tinggal kat rumah sendiri...thanks yer tulun kasi tips penjagaan kucing tu

cik 18 said...

en pembela kucing pon bukak tempat jaga kucing ke??? kat penang???

cantik kucing yg dijaga..

Kucing Utara said...

Sebabnya kesian kat kucing yang kena tinggal di Cat Boarding(komersial-rumah kedai,mlm kena tinggal sendiri) tu..jadi ambik mcm mengasuh bebudak la kat rumah..
Betui tu..Posh76..kucing2 I pun tak pernah hantar ke cat boarding..worst case, I hantar balik kampung selori...he..he

Namie Amir said...

di manakah Kucing Utara menyediakan 'homestay' kucing ini?

Namie Amir said...

lebih rela usung kucing bwk blk kmpung sebab risau diorang rindu kt kitorang nanti :-)

Kucing Utara said...

Taman Asuhan Kucing kat Penang la..

Emy jerr said...

Mcm mn nak contact boarding pet ni??

Pauzi Puteh said...

sila ke FB kucingutara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...