Friday, December 10, 2010

Nama Kucing kesayangan orang terkenal

Memang agak susah bagi kita untuk menamakan kucing terutamanya bagi pemilik kucing yang sudah memiliki kucing.Kucing pula kalau beranak tu ,sehingga 5 ekor anak-anak kucing baru..pening kepala dibuatnya bila nak memikirkan nama-nama untuk mereka.
Keadaan ini juga mungkin dihadapi oleh pemilik baru , maklumlah perkara pertama yang dibuat adalah menamakannya tetapi mahukan nama yang berlainan sikit dari biasa....bukan yang biasa kita dengar seperti Comel,comot,tompok.......


Ini antara nama-nama kucing yang dimilik oleh orang ternama/terkenal serta celebriti dan mungkin ada antara nama yang sesuai untuk kucing kita:
~Yoko Ono>>Kucing kesayangannya: Charo,Misha & Sasha
~Martha Stewart>>Kucing kesayangannya: Beethoven, Teeny,Vivaldi & Verdi 
~Witney Houston>>Kucing kesayangannya: Marilyn Miste
~Cyndi Lauper>>Kucing kesayangannya: Weasel
~Kim Novak>>Kucing kesayangannya: Pyewacket
~Elizabeth Taylor>>Kucing kesayangannya: Jeepers Creepers
~Marilyn Monroe>>Kucing kesayangannya: Misou
~Julie Newman>>Kucing kesayangannya: Bird
~Barbara Delinsky>>Kucing kesayangannya: Chelsea
~Kirsten Dunst>>Kucing kesayangannya: Tasmania
~Shawnae Jebbia(Miss USA)>>Kucing Kesayangannya:Meatball

~Robert Wagner>>Kucing kesayangannya: Dweezil & Moon
~Muhammad Ali>>Kucing kesayangannya: Icarus
~James Dean>>Kucing kesayangannya: Marcus
~Gary Oldman>>Kucing kesayangannya: Soymilk
~OJ Simpson>>Kucing kesayangannya: Sheena
~Greg Norman>>Kucing kesayangannya: Telegram Sam
~Nick Nolte>> Kucing kesayangannya: Kitty
~Charles Dickens>>Kucing kesayangannya: Master's cat
~Mat Greonig>>Kucing kesayangannya: Frosty
~Dick Van Patten>>Kucing kesayangannya: Hansel & Helen

6 comments:

MIE-MIE said...

kucing saye...name cimok..sebab die gemokkk..heheheh

Cat4U said...

eeh..nama ni unik la...
boleh ciplak ke??

kiz said...

nama kucing aku...
Ahmad Tamrin ... Ali Runcing ... Pheewit ... Bedah ( emak dia ni )..jack sprarow ( bapak eh )..hahhaa semua eh 5 ekor ..parsi kacuk kampung mali...

Cat4U said...

Nama "bedah" tu..sedaap la memang sesuai untuk "keibuan"...

Cikgu Yus said...

nama kucing saya, Tomot sbb dia comot, Akie- ala2 macho lebih, Achik-yg plg kecik, Budak Tecit- pl junior dan tak tau nak letak nama apa..tu ja yg bole lekat lak.. dan mak depa- Baby- dulu2 dia cute sgt mcm baby

Ummi Amirah said...

nama kucing umi ~ Putam (sbb bulu putih hitam - bapak). Cantek (sbb mata dia sangat cantik n bercelak - ibu). Anak ada 4 - Muezza (sempena nama kucing kesayangan Rasulullah SAW wallahualam, Muzzy, Myza n Mizy. now Cantek beranak lagi 4 ekor, tak tau lg nak letak nama apa ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...