Geng Meow

Friday, December 10, 2010

Nama Kucing kesayangan orang terkenal

Memang agak susah bagi kita untuk menamakan kucing terutamanya bagi pemilik kucing yang sudah memiliki kucing.Kucing pula kalau beranak tu ,sehingga 5 ekor anak-anak kucing baru..pening kepala dibuatnya bila nak memikirkan nama-nama untuk mereka.
Keadaan ini juga mungkin dihadapi oleh pemilik baru , maklumlah perkara pertama yang dibuat adalah menamakannya tetapi mahukan nama yang berlainan sikit dari biasa....bukan yang biasa kita dengar seperti Comel,comot,tompok.......


Ini antara nama-nama kucing yang dimilik oleh orang ternama/terkenal serta celebriti dan mungkin ada antara nama yang sesuai untuk kucing kita:
~Yoko Ono>>Kucing kesayangannya: Charo,Misha & Sasha
~Martha Stewart>>Kucing kesayangannya: Beethoven, Teeny,Vivaldi & Verdi 
~Witney Houston>>Kucing kesayangannya: Marilyn Miste
~Cyndi Lauper>>Kucing kesayangannya: Weasel
~Kim Novak>>Kucing kesayangannya: Pyewacket
~Elizabeth Taylor>>Kucing kesayangannya: Jeepers Creepers
~Marilyn Monroe>>Kucing kesayangannya: Misou
~Julie Newman>>Kucing kesayangannya: Bird
~Barbara Delinsky>>Kucing kesayangannya: Chelsea
~Kirsten Dunst>>Kucing kesayangannya: Tasmania
~Shawnae Jebbia(Miss USA)>>Kucing Kesayangannya:Meatball

~Robert Wagner>>Kucing kesayangannya: Dweezil & Moon
~Muhammad Ali>>Kucing kesayangannya: Icarus
~James Dean>>Kucing kesayangannya: Marcus
~Gary Oldman>>Kucing kesayangannya: Soymilk
~OJ Simpson>>Kucing kesayangannya: Sheena
~Greg Norman>>Kucing kesayangannya: Telegram Sam
~Nick Nolte>> Kucing kesayangannya: Kitty
~Charles Dickens>>Kucing kesayangannya: Master's cat
~Mat Greonig>>Kucing kesayangannya: Frosty
~Dick Van Patten>>Kucing kesayangannya: Hansel & Helen

6 comments:

MIE-MIE said...

kucing saye...name cimok..sebab die gemokkk..heheheh

Cat4U said...

eeh..nama ni unik la...
boleh ciplak ke??

kiz said...

nama kucing aku...
Ahmad Tamrin ... Ali Runcing ... Pheewit ... Bedah ( emak dia ni )..jack sprarow ( bapak eh )..hahhaa semua eh 5 ekor ..parsi kacuk kampung mali...

Cat4U said...

Nama "bedah" tu..sedaap la memang sesuai untuk "keibuan"...

Cikgu Yus said...

nama kucing saya, Tomot sbb dia comot, Akie- ala2 macho lebih, Achik-yg plg kecik, Budak Tecit- pl junior dan tak tau nak letak nama apa..tu ja yg bole lekat lak.. dan mak depa- Baby- dulu2 dia cute sgt mcm baby

Ummi Amirah said...

nama kucing umi ~ Putam (sbb bulu putih hitam - bapak). Cantek (sbb mata dia sangat cantik n bercelak - ibu). Anak ada 4 - Muezza (sempena nama kucing kesayangan Rasulullah SAW wallahualam, Muzzy, Myza n Mizy. now Cantek beranak lagi 4 ekor, tak tau lg nak letak nama apa ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...