Nufnang Ads

Saturday, April 9, 2011

Anak Kucing Siamese diambil Famili Angkat

Tengahari ini anak kucing Siamese diberi nama "ice cream" yang terbiar dijumpai di kawasan rumah kedai dulu tu sudah pun diambil oleh keluarga angkatnya yang datang dari Kulim.ni semata-mata mahukan anak kucing ini.Tuan barunya ini sangat sayangkan kucing juga sehingga sanggup membeli baru set kelengkapannya seperti sangkar baru untuknya.

"Ice cream" di dalam sangkar barunya bersama-sama dengan "coffee " sebelum berangkat pulang ke Kulim.Asalnya datang mahukan "ice cream' tetapi "coffee" pun diambilnya sekali kerana ada orang lain juga yang meminati si "coffee' ini..
"Ice cream" dan "Coffee' bersama-sama dengan tuan barunya

***apa-apapun semuga kedua-dua ekor anak kucing ini akan dapat layanan terbaik dalam kehidupan mereka bersama Famili angkat masing-masing.Kucing Utara mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang berminat dengan anak kucing ini.***

3 comments:

nur anis said...

ada jugak yang baik hati nak ambik dorang..vanilla x diambik sekali ye..

Cat4U said...

Vanilla..saya Xberi sbb nk bela sendiri..lagipun dia ni betina...

janaice said...

makasih bebanyak dah beri ice cream untuk saya jaga,tapi hari ni ice nampak tak bermaya,tak macam coffe yang sangat cergas bermain main bola yang baru saya beli....kesian tengok ice....tapi mengapa dia nampak sedih sangat ....? harap harap ice tak jatuh sakit,saya dah jatuh cinta kat ice.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...